A bátorságom eredménye

Nem olyan régen én is csillogó szemekkel nézhettem meg az eredményeimet, és a felvételi végeredményét, miszerint felvettek arra az egyetemre, amire nagyon szerettem volna menni, és Budapest egyik legnevesebb közgazdász képzésén vehetek majd részt a Közgáz hallgatójaként. Persze el sem tudom mondani, hogy milyen érzések járnak bennem. Az egyik pillanatban örülök és madarat lehet velem fogatni, a másik pillanatban pedig a félelmeim támadnak fel, és tartani kezdek az előttem álló jövőbeli feladatoktól. Tudom, hogy az embernek sosem könnyű a saját lábára állni és önálló életet kezdeni, még akkor sem, hogy ha tudom, hogy a szüleim mindig mellettem lesznek és mindenben támogatni fognak az elkövetkező időszakban is.

Az első és egyben legfontosabb feladatommá vált az albérletkeresés vagy kiadó szoba keresés. Sajnos azok az ismerőseim, akik Pesten élnek már és egyetemisták régen betöltötték a szabad helyeket az albérletekben, így kiadó szoba tekintetében csak másokhoz tudtam költözni. Saját albérletet pedig a jelenlegi árak mellett nem engedhetek meg magamnak, ez elég gyorsan körvonalazódott. És itt jött be az én bátorság feladatom.

Rengetegen mondták ugyanis, hogy csak magánhirdetéseket nézzek meg, mert az ingatlanirodák vagy cégek átverik az embereket, nem megbízhatók és sajnos a környezetemben is volt olyan ember, akivel nem voltak éppen korrektek még a lakások megmutatása terén sem, éppen ezért tudtam, hogy ennek a javaslatnak valahol megvan a maga helye, de bíztam benne, hogy akit nekem ajánlottak, a https://kiadoszobabudapest.hu/ csapat más lesz, és hála a jó égnek igazam lett.

Hihetetlen szép kiadó szobák álltak ugyanis sorba előttem, és mind amelyiket megnéztük teljesen úgy nézett ki a valóságban is, mint a képeken. Egyszer nem érzékeltem, hogy ferdítettek volna, vagy csak próbáltak volna ferdíteni a valóságon, sőt, hihetetlen korrektek és lelkiismeretesek voltak annak tekintetében, hogy igyekeztek megtalálni számomra a tökéletes választást. Végül hála a jó égnek ez sikerült is, sőt a kiadó szoba közel van az egyetem épületéhez, és a már fenn élő barátaimhoz, ismerőseimhez is, így tényleg tökéletes megoldás számomra. Most pedig arra vállalkozom, hogy elmondjam mindenkinek, ha tart az ingatlanirodák segítségétől, a kiadoszobabudapest csapatát akkor is bátran keresse fel, mert biztos vagyok benne, hogy maradéktalan elégedett lesz a munkájukkal és a segítségükkel.