Egy márka a tökéletes felújításhoz

A férjemmel egy kicsit csapdába kerültünk, hiszen vásároltunk egy házat, amit felújítás után birtokba szerettünk volna minél előbb venni, hiszen gyereket tervezünk, és azt már a közös kis családi fészkünkbe szerettünk volna mindenképpen vállalni. Igen ám, de a vásárlás óta annyira felmentek az árak, hogy egyszerűen nem tudtunk belekezdeni a teljeskörű felújításba, és néhány átalakítási tervünkről le is kellett mondanunk, hiszen egyszerűen nem fért volna bele a családi költségvetésbe. Szinte duplájára nőttek az árak azóta, amióta mi ajánlatot kértünk a kivitelezőtől, és így sajnos vissza kellett vonnunk a megbízásunkat. Úgy döntöttünk, hogy néhány dolgot nem csináltatunk meg, hiszen az elrendezés maradhat úgy ahogy van, tudjuk így is használni a házat, csak szerettük volna kicsit a saját szánk ízére alakítani, néhány dolgot pedig mi magunk fogunk megcsinálni, hiszen a festést és a csempézést mi is meg tudjuk csinálni egy kis utána olvasás és tanulás után.

Persze szükségünk volt viszonylag profi eszközökre, ezt jól tudtuk, mert anélkül mondjuk hogy az ember vásárolna egy jó csempevágót igen nehéz megfelelő minőségben csempézni, és mondjuk a festéshez is szükségünk volt falcsiszoló használatára, ez nem is volt kérdés előttünk, azt azonban nem tudtuk eldönteni, hogy melyik márka lenne erre a legmegfelelőbb választás. Hála a jó égnek az egyik nagyon jó barátunk ajánlotta a fabrikshop.hu csapatát, akik hihetetlen nagy szakértelemmel és segítőkészen minden kérdésünkre válaszoltak és segítettek a beszerzésben is.

A dedra márka pedig azóta a legnagyobb kedvencünk lett, mert nem csak tartós és jól kialakított eszközökkel segíti az ember munkáját, de hihetetlen kényelmessé is teszi azt. Az eszközök kialakítása látszik, hogy sok-sok év tapasztalata alapján készült el, és hihetetlen nagy segítség így a hatékony és gyors munkavégzéshez, még egy amatőr felhasználó számára is.