A kedvencem

Amióta elkezdtem dolgozni folyamatosan használnom kell a munkám során különböző elektronikai eszközöket. Persze ennek egyik része a telefonom és a számítógépem, amik nyilván egy idő után már a magánéletben is egyre nagyobb szerepet játszottak. Ma már rengeteget vezetek, mert anélkül nem tudnám egyszerűen megoldani a mindennapi feladatokat. Időben nem tudnék az autóm nélkül mindenhol ott lenni ahol éppen kell, és hát egyre több dolgot kell használnom kiegészítőkben is. Nőként ez még nehezebb, mert hát ugye mindig elromlik, vagy elhagyom, vagy a másik táskámban hagyom, nem találom, és pótolni kell mondjuk egy-egy töltőt vagy kábelt, autós telefontartót és sorolhatnám a végeláthatatlan sort. Persze ezek mind a kényelmünket szolgálják, és amikor nem voltak akkor is megoldottam a dolgokat, de a jóhoz könnyű hozzászokni és már nem nagyon akarja lejjebb adni az ember. Így hát kellett keresnem egy boltot, ahova betérve mindent megkapok amire csak szükségem van.

Az egyik barátnőm azonban elmondta, hogy neki sokkal jobb taktikája van, mert ő már nem megy ilyenekért a boltba, nem utazik és áll sorba, hanem bizony a netről rendel, és szívesen megadja annak a cégnek a nevét akiktől be szokta szerezni ezeket a dolgokat, mert megbízhatók, nagyon jó termékeket árulnak és jó áron kínálják azokat, na és persze rettenetesen kényelmes és gyors is. Időm pedig nekem sincs soha semmire.

Így keveredtem a Baseus.hu oldalra, ahol aztán szétnézve hihetetlen termékeket találtam. Rögtön rendeltem is, és tényleg nem kellett csalódnom. A termék kifogástalan minőségű és nagyon gyorsan megérkezett. Az ára is elég jó volt. Bele is szerettem ebbe az oldalba. Ma már nincs olyan termék, amit ne innen rendelnék, és számtalan ismerősöm is már ezt az oldalt használja. Én nem szeretek interneten vásárolni, de ők kivétel. Imádom ezt az oldalt.