A csábítás új fegyvere

Az embereknek számtalan olyan dolog van az életében, ami szinte a születéstől élete végéig elkíséri, és hála a jó égnek nem feladatként, hanem bizony segítőtársként hat. Nekem nem sok ilyen van, de hála a jó égnek elmondhatom azt, hogy három ember, a három legjobb barátom mindenképpen ilyen. Ezek az emberek mint egy hatalmas oszlop támasztják végig az életemet, és minden olyan helyzetben támaszaim, amikor nehéz helyzetbe kerül az életem és minden olyan helyzetben velem örülnek. Hihetetlen hálás vagyok az életemnek hogy a barátságuk az én nagy kincsem lehet, mert nélkülük már biztos vagyok benne, hogy számtalan helyzetben elfogyott volna az energiám. Nekik hála azonban erőt tudtam még az utolsó utáni pillanatban is mindig venni magamon és tovább tudtam folytatni a kis saját küzdelmeim az életben.

Én nem igazán vagyok sikeres a párkapcsolatok terén, azt is mondhatnám, hogy ez a három jó barátom mindig azzal ugrat és viccel velem, hogy talán kártyáznom kellene, lehet hogy hihetetlen sokat nyernék, hiszen annyira szerencsétlen vagyok a kapcsolatok és a férfiak terén. Igazából már talán egy forgatókönyvet is írhatnék az életemből, annyi hihetetlen és vicces dolog történt velem. Persze azért ennek van egy szomorú oldala is az életemre nézve, de igyekszünk mindig a pozitív végét nézni a dolgoknak, azt hiszem ezért is imádom annyira őket.

Most pedig, hogy egy új fegyvert kaptam tőlük az avon life parfüm személyében, biztos vagyok benne, hogy nem csak sokkal több lehetőségem nyílik majd a csábításra, hanem sokkal eredményesebb is lesz a végkimenetelt illetően. Én is vágyom már azért egy normális és stabil kapcsolatra. Remélem, hogy ennek az új illatnak köszönhetően nemsokára részem is lehet benne. Ha pedig nem, akkor legalább egy hihetetlen jó illatot érezhetek magamon. Nekem már ezért is megéri.