Akiket én választottam

A vállalat alapításnál talán egy nehezebb dolog van, megfelelő külső partnereket és alkalmazottakat találni. Hihetetlen, de az ember akkor tud kiegyensúlyozott és még magánélettel is rendelkező vállalkozó lenni, hogy ha megfelelő embereket választ megfelelő pozíciókra, és mindemelett kifejezetten kiemelkedő külső partnereket tud maga mellé állítani, akik munkájában és tevékenységében maximális szinten megbízik. Ekkor ugyanis elég ideje én energiája marad arra, hogy stratégiai terveket dolgozzon ki és valósítson meg, mindemelett pedig még kis szabadidő is maradjon számára, hogy életét ne csak átélje, hanem megélhesse.

Én a legnagyobb bajban a munkavédelem területével voltam. Más szolgáltatókat ajánlásból viszonylag könnyen ki tudtam választani, nagy biztonsággal, de ez a terület mindenki számára egy letudni való feladat volt, olyan szolgáltatóval, akinek a munkájában én nem tudtam annyira bízni, és ez számomra nagyon fontos, mert tevékenységünket tekintve is kifejezetten fontos a jó munkavédelem kialakítása, hogy később ne kerüljünk bajba, és személyesen is szeretnék nyugalmat érezni a kollégák iránt.

Éppen ezért én tovább keresgéltem, és még milyen jól tettem, mert a https://activesafety.hu/ csapat azt gondolom, hogy a tökéletes választásnak bizonyult számomra már több ízben is. A kockázatértékelés már nagyban megmutatta, hogy bizony minden olyan részletre, részfeladatra, tevékenységre, anyaghasználatra, folyamatra kitérnek a munkavédelem területén, ahol bármi probléma adódhat, és ennek oktatását el is fogják végezni a munkavállalók számára.

Amióta velük dolgozunk két kisebb munkahelyi baleset történt, aminek biztos vagyok, hogy a munkavédelem és oktatás az angyala, ugyanis, ha ez nem lett volna ennyire teljeskörű és komplex, biztosan nagyobb probléma lett volna mindkét esetből. Így hála a jó égnek, mindkét alkalmazott megúszta könnyebb sérülésekkel, karcolásokkal. Én azt gondolom, hogy teljes biztonságban tudhatom a cég működését, és ennek okán nagyon is jól tettem, hogy még induláskor erőt és energiát tettem abba, hogy jó partnert találjak minden területre, és így az activesafety csapatában is.